Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZFE színművész felvételi...

SZFE színművész felvételi tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Minden tapasztalat érdekelne aki járt akár csak egy fordulóján a színművészeti szaknak.

Az is érdekelne, hogy hogyan, miből készültetek a felvételire, illetve hogy miből álltak az egyes fordulók.

Érdekelne a légkör, milyen tanárokkal találkoztatok stb.

Igazából minden személyes élmény érdekel, ha van kedvetek mesélni itt válaszban vagy privátban.

Rólam annyit hogy egyetemista lány vagyok és a könyvem főszereplőjét érintik ezek a dolgok, ehhez végzek kutatómunkát :)

Előre is köszönöm aki tud segíteni <3

tegnapelőtt 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindig SOKSZOROS a túljelentkezés, sok tehetség is kimarad mert nincs hely őket fölvenni. Nagyon-nagyon nagy extrának, teljesítménynek számít oda bekerülni, bármelyik szakra.
tegnapelőtt 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nyakamat rá, hogy nem vagy egyetmista, ez egy max 16 éves lányka szövege...
tegnapelőtt 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves kettes válaszoló, nem tudom a kérdésemnek mi köze van a koromhoz :D

Főleg hogy attól még hogy 21 éves vagyok, ebben a témában lehetek tudatlan és tűnhetek 16nak valóban. Mindenesetre ha tényleg szeretnél fogadni (nem a nyakadban nyilván) akkor írj rám privátban és szívesen megadom a facebookom ahol láthatod hogy hamarosan 22 leszek :) További szép napot

tegnap 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!