Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket a legnehezebb megírni...

Melyiket a legnehezebb megírni? Egy emelt kémia, fizika, biológia vagy matematika érettségit?

Figyelt kérdés

tegnap 18:52
A kérdező szavazást indított:
matematika
fizika
biológia
kémia
9 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
3%

A kérdés helyesen:

Melyiket a legnehezebb megírni? Egy emelt kémia-, fizika-, biológia- vagy matematikaérettségit?

tegnap 18:59
 2/8 Janaqks ***** válasza:
86%

(1:erm actually🤓☝️)

Szerintem mindegyik nehéz, és ez lehet emberfüggő is, mert ha érted a bioszt, de a matekot nem, akkor a matek nehezebb.(ez csak egy vélemény, én még nem éretségizek szval ja)

tegnap 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg emberfüggő.

Nekem a kémia kivitelezhetetlen lett volna, viszont a matek emelt röhejes.

A fizika is könnyen ment, de ahhoz sokat szívtunk a gimiben.

tegnap 21:03
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 specmatos voltál?
tegnap 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak a kémiáról és a biológiáról tudok beszélni, de a kémia sokkal nehezebb volt.
tegnap 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Az emelt matek lehetetlen
tegnap 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem voltam specmatos.

Sőt! Az én sztorim kicsit érdekesebb.

Az egyik top3 gimiben voltam spec. bioszos 11-ikig, addig csak alap matekot tanultam. Ja meg fizikát sok órában.

12-ikre a kémia miatt le kellett adnom a bioszt, és 12-ik szeptemberében kezdtem rendesen matekot tanulni. Viszont novemberben az iskolai matek versenyen levertem a matek tagozatosokat. :)

Pár hónap után úgy felhoztam magam, hogy már nem kellett bejárnom semelyik matekórára. :) OKTV-n döntőbe jutottam, de ott már nem volt elég a pár hónapnyi rutin, 23-ik lettem.

Úgyhogy az emelt matek már tényleg röhej volt.

tegnap 23:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Húha! Az nem semmi. Matematikus/fizikus lettél?

ma 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!