Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen gazdálkodási szakra...

Milyen gazdálkodási szakra menjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gazdálkodási irányba szeretnék tovább tanulni. Rengeteg véleményeket, videókat néztem, de így sem tudtam rájönni melyik szak való nekem. Leírok magamról pár tulajdonságot:

-Matematikával nincs gondom ,átlagtól jobb vagyok. De nem érzem teljesen azt ,hogy ezzel kéne főképp foglalkoznom. Nem köt le annyira.

-Informatikából(programozás) átlagos vagyok, nem érzem azt a motivációt iránta(annak ellenére hogy mindig megkapom ,hogy ez a jövő stb) ,hogy kimagasló legyek belőle.

-Vállalkozói típus vagyok, viszont tapasztalat és kapcsolat szerzés végett, ideiglenese cégeknél is dolgoznék.

-Külföld is szóba jöhet. Jól tudok angolul(C1).

-Inkább extrovertált típusnak mondanám magam.

-Ha választhatnék nem monoton munkában helyezkednék el.

-Szeretek új embereket megismerni.

Sajnos a legtöbb vélemény és videók az elhelyezkedésről szólnak , és nem mennek bele külföldi vagy vállalkozói lehetőségekbe, témákba.(Senkit nem akarok leszólni ezzel)

BGE és ELTE szakjait néztem.

Bármilyen tapasztalatot, véleményt, kritikát meghallgatok. És további kérdésekre is válaszolok.

Köszönöm a segítséget!

tegnap 15:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!