Milyen gazdálkodási szakra menjek?
Sziasztok!
Gazdálkodási irányba szeretnék tovább tanulni. Rengeteg véleményeket, videókat néztem, de így sem tudtam rájönni melyik szak való nekem. Leírok magamról pár tulajdonságot:
-Matematikával nincs gondom ,átlagtól jobb vagyok. De nem érzem teljesen azt ,hogy ezzel kéne főképp foglalkoznom. Nem köt le annyira.
-Informatikából(programozás) átlagos vagyok, nem érzem azt a motivációt iránta(annak ellenére hogy mindig megkapom ,hogy ez a jövő stb) ,hogy kimagasló legyek belőle.
-Vállalkozói típus vagyok, viszont tapasztalat és kapcsolat szerzés végett, ideiglenese cégeknél is dolgoznék.
-Külföld is szóba jöhet. Jól tudok angolul(C1).
-Inkább extrovertált típusnak mondanám magam.
-Ha választhatnék nem monoton munkában helyezkednék el.
-Szeretek új embereket megismerni.
Sajnos a legtöbb vélemény és videók az elhelyezkedésről szólnak , és nem mennek bele külföldi vagy vállalkozói lehetőségekbe, témákba.(Senkit nem akarok leszólni ezzel)
BGE és ELTE szakjait néztem.
Bármilyen tapasztalatot, véleményt, kritikát meghallgatok. És további kérdésekre is válaszolok.
Köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!