Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógypedagógiát szeretnék...

Gyógypedagógiát szeretnék tanulni levelezőn, munka és gyerek mellett, van olyan intézmény ahol több az online óra, és nem nagyon kell bejárni?

Figyelt kérdés
Budapest környékén lakom, arra lenne az optimális, de tudok utazni. Köszönöm, ha valaki tud segíteni. Az egyetemek oldalán nem találni sokat.

ma 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor írj nekik, általában válaszolnak.

De sajnos el kell, hogy keserítselek, manapság még mindig nagyon preferálják a jelenléti oktatást. A felvi-hu oldalán általánosságban azt írják a levelező képzésekre, hogy csütörtök-péntek vannak az órák.

Én is akartam járni, másik képzésre, de letettem róla, mert munka mellett nem tudom megoldani.

Ráadásul ez egy elég gyakorlatias képzés, sok órához biztos, hogy kell a jelenlét.

ma 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!