Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 33 évesen nőként milyen okj...

33 évesen nőként milyen okj képzést végeznétek el amit lehet vállalkozásként folytatni?

Figyelt kérdés
jan. 12. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

ÁLLJ!

Első körben vedd sorba az alapokat!

- Megélhetésnek, hobbinak, vagy pénzmosásra kell a vállalkozói?

- Hol laksz?

- Hol csinálnád a munkát?

- Mennyi pénzed van rá?

- Utána lesz pénzed bérelni üzletet és venni szerszámokat?

Ezek után, ÉN, a könyvelőmmel beszélném át.

jan. 12. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Műkörmös? Fodrász? Szempillás?Mostanában nagyon megy. Mindenki körmöt, szempillát, hajat csináltat. Személy szerint én rosszul vagyok már a sok szépészeti vállalkozástól, de lehet neked bejön, nem vagyunk ugyanolyanok.
jan. 12. 15:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Jajj utolsó bocsi, véletlenül a félig haaznosra mentem. Műkörmözésen gondolkodtam már egyébként vagy még a szempillázás.Köszi.
jan. 12. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
3.-ra. Ezekből kismillió van! Ráadásul ezek a tipikus "prosti - pénzmosó" szakmák. Azaz egy gyors tanfolyam után, vállalkozói kivált, és lehet nyomni a kamu számlákat a NAV - nak. De ebből törvényesen megélni???
jan. 12. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meglehet belőle élni, minden második nőnek van körme, szempillája, festett, rakott haja. Az ország népessége 10 millió ember. Ennek a nagyobbik része nő. Hidd el, meglehet belőle élni. A köröm is már ilyen 10 ezres tétel havonta. A szempilla még több, a hajról ne is beszéljünk. És van ezekre igény.
jan. 12. 17:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Én egy 27 ezres városban lakom,minden sarkon kozmetikus,szempillás ,körmös,gondolom ha ügyes az illető megél belőle.
jan. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!