Kilencedikes vagyok és angol tagozatos… őszintén szólva már megbántam nagyon… ha felveszem a kémiát és a biológiát faktnak mennyi esélyem lesz,hogy be jutok orvosira ?
Ha nem jók a tanárok, gyenge az oktatás, 0 a színvonal, akkor válts iskolát! Én sajnos nem tettem, és emiatt hülye maradtam. :) Inkább maradtam egy putri intézményben, ahol 0 volt az oktatás, és emiatt mai napig alapvető dolgok hiányoznak az ismereteimből, amiket most egyetemen kell pótolnom, hogy bírjam tartani a tempót, de baromi nehéz. Ja, és egyetemre sem tudtam menni egyből persze.
Pláne, ha orvosira akarsz menni. Akkor pláne menj el egy erős intézménybe! Még nem késő, hisz kilencedikes vagy!
Gimnáziumba jársz?
Milyen a biológia-kémia oktatás a suliban? Érdeklődj ezeknél a tanároknál, hogy mennek e orvosira a sulidból, ill. hogy milyen eredményeket érnek el az emelt érettségiken a diákok.
Ha jársz min.2évig faktra ezekből a tárgyakból és mellette (tényleg) szorgalmas vagy, azaz tanulsz rendesen, akkor semmi sem lehetetlen.
Ha nem jók a tanárok és nem tudsz sulit váltani sem, akkor csakis magántanári segítséggel tudsz sikeresen fekészülni. Még a biológia egyedül is megtanulható, de a kémia mindenképp magántanárt igényel
szerintem. 2 év alatt kényelmesen, nagyon szépen fel lehet készülni az emeltekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!