Vizsgahalasztás esetén lehet menni újra vizsgázni?
Figyelt kérdés
Ha pl a vizsga napján lebetegszem és ezért nem tudok már másik vizsgára jelentkezni, mert nem 24 órán belül van, tehát nem jelenek meg a vizsgán, utána tudok másik időpontra jelentkezni vagy ez hogy van?tegnap 19:54
1/3 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt lenne vizsgám, és nem tudom mi van velem, remélem nem leszek beteg, meg azért betegnek nem érzem magam, de ma reggeltől kezdve olyan erőtlen, fáradt voltam, alig ettem valamit, és 3x is voltam wc-n. Remélem javul, de felmerült bennem, ha ne adj isten rosszabb lenne, akkor mi lesz. Nem akarnám bukni a tárgyat, hiszen az egyik kedvenc tárgyam, van, ami rá fog épülni és tanultam is rá.
tegnap 19:59
2/3 anonim válasza:
Persze, lehet. Egy vizsgaalkalmad elmegy, meg általában fizetned kell pár ezret mert nem jelentél meg (nézz utána nálatok hogy van).
Viszont utána tudsz másik vizsgára jelentkezni.
3/3 anonim válasza:
#Kérdező, ha nem tudsz menni vizsgázni, akkor menj el a háziorvosodhoz és kérj igazolást, akkor azt fogják beírni a Neptunban, hogy "igazolt távollét" vagy valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!