Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bármikor újra lehet kezdeni a...

Bármikor újra lehet kezdeni a Kresz tanfolyamot?

Figyelt kérdés
Március közepén telne le a 2 év, hogy sikerült a Kresz vizsgám. Anyagi problémák miatt rég abba hagytam a vezetést, így esélytelen hogy meglegyen a jogsim. Újra szeretném kezdeni, viszont meg kell várnom amíg elévül, vagy már most beiratkozhatok valahova?

tegnap 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Abba hagytad a vezetést, tehát már azt elkezdted? KRESZ és elsősegély vizsga megvan?

Ha van még pár órád, akkor én próbálnám befejezni. Esetleg okosba megoldani a te javadra úgy, hogy jó legyen. Én nem hagynám elévülni. Ha az elsősegély megvan, akkor az egy plusz pont, mert azzal már nem kell foglalkozni.

De ha annyiban hagyod, akkor kifizetsz megint egy csomó pénzt az E-learning tanfolyamért majd a vizsgáért, utána pedig kezdheted előlről a vezetést.

tegnap 22:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy alaposan átgondoltam. 2023 júniusban vezettem utoljára. Teljesen előlröl kellene kezdenem. Munkámból adódóan kevés szabadidőm van és egy gyorsított oktatáson is minimum 8 hét lenne plusz 2 hét egy vizsga időpont és elsőre át kellene mennem. Stresszelős vagyok, így esélytelen. Nem szeretnék azért kifizetni több száz ezret, hogy megbukjak és mindeképp újra kezdjem.
ma 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!