Mely itteni egyetemen érdemes a természetvédelmi szakot elvégeznem?
Számos egyetemet láttam interneten. MATE Gödöllőn, és a Debreceni Egyetem.
Ott szeretném elvégezni (akár levelezőn), ahol a tudós mellett nem individualista a társaság, a gyakorlatok sokrétűek, vizes élőhelyeken is folynak.
Előre is köszönöm szépen.
Köszönöm szépen a részletes választ.
A túlképzés sosem jó, vagyis bonyolult akkor. Elsőre soknak hangzik a 10 nemzeti park, viszont kevés akkor, s szomorú, hogy nem nagyon adnak lehetőséget. Úgy van ez, mint más területen akkor, hogy üresedésre kell várni, mely évek múltán várható.
Talán a MATE-n próbálkozom.
Bevallom, Történelem PhD hallgatóként tanulok az ELTE-n, s nemrégiben szembesültem azzal, hogy nem nagyon keresnek egyetemi tanárt. A legtöbb érv, miszerint nincs elég diák, máshol vannak elegen. Múzeumokba is üresedésre kell várni, viszont ott tapasztalatot is néznek.
A természetvédelem is hasonló sorsra jutott, mint a történelem.
Hidrobioszon is gondolkoztam, csak oda biológia BA-t várnak elsősorban, ahhoz pedig nincs erőm.
Esetleg kisebb egyesületeknél, mint pl Tápió, nézek szét.
És zöld kezet adtam értelemszerűen (Tudnám, mások miért nem?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!