Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelezőn ki lehet hagyni...

Levelezőn ki lehet hagyni hétvégéket az egyetemen?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni egy egyetemet, a levelező képzés hétvégi oktatasokat biztosít, de olyan munkarendben dolgozom ahol sokszor kiszamithatatlan a beosztás, valamint rendszeresen hétvégén is kell dolgozni és akár 5 napot is egymást követően.

Nos, nem sokat tudok arról hogyan is működik a levelező, hogy egyáltalán van e lehetőség pótolni az kihagyott órákat vagy hogyan allnak hozzá az egyetemen ha munka miatt nem tudok megjelenni.

dec. 29. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincs katalógus az előadáson, akkor igen. Nálunk most levelezőn egy tárgy volt katalógusos ebben a félévben.
dec. 29. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha levelező, akkor feltehetően P és SZO az oktatás, ha ezeket kihagyod, totál felesleges egyáltalán felvételizned is.
dec. 29. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Intezmeny es szakfuggo. Van, ahol szigoruan veszik, van, ahol nem.

Ahol szigoruak ott nem fogsz tudni a hianyzasaid miatt levizsgazni.

dec. 29. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha eleve tudod hogy ennyire nincs időd akkor ne jelentkezz.
tegnapelőtt 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A szaktól függ. A gyakorlatokat ndm lehet kihagyni, az előadásokat igen. Hogy épp melyik szakon melyik óra van előadásnak és melyik szemináriumnak vagy gyakorlatnak minősítve az változó.
tegnapelőtt 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk SZTE-n nyugodtan kihagyhatod az előadásokat, gyakorlatokat. Én ki is szoktam hagyni a legtöbb órát, mert egyszerűen nincs értelme beülni arra a dögunalmas hadarásra, ami egy levelezős előadáson/gyakorlaton zajlik.Tehát ez egyetem függő, tanárfüggő. Nálunk van rengeteg digitális anyag, nem ér hátrány, ha az előadásokon és gyakorlatokon nem veszel részt.
tegnap 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Előadásokon általában nem kötelező megjelenni, de vannak oktatók, akik kötelezővé teszik ezt is. A szemináriumok, gyakorlatok kötelezőek. Szerintem ha mindenképpen szeretnél tanulni, akkor lehet, hogy érdemes lenne olyan munkahelyet keresni, ahol rugalmasan tudsz dolgozni, mert vannak olyan kurzusok, amiken ha nem jelensz meg, bukod a tárgyat. Szabad tudni, melyik szakról van szó?
ma 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!