Csecsemő- és kisgyermeknevelő szak levelező hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Nehezek a vizsgák? Gyakorlat, hogy van/mikor? 3 év az egyetem?dec. 18. 10:45
1/7 anonim válasza:
Izé..., 3 év alatt (szerintem) kizárt, hogy adhassanak diplomát. Ez nem valami okleveles képzés?
2/7 A kérdező kommentje:
Alapszak, 6 félév
dec. 18. 14:34
3/7 anonim válasza:
1 izé... Az infó szakok is 3 évesek. Meg a kisgyermeknevelő az évi néhány hét gyakorlaton kívül full elméleti képzés, simán fel lehet rakni a netre az egész anyagot és nem is annyira bonyolult egyedül elsajátítani, mint egy általános orvosi tárgyat.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem nehéz?
dec. 18. 21:28
5/7 anonim válasza:
Dehogy nehéz. Full humán szak. Az egyik legkönnyebb. Ennél csak nehezebb szakok vannak.
6/7 A kérdező kommentje:
Te már elvégezted?
dec. 19. 11:51
7/7 anonim válasza:
Nem. Én is gyógytornász vagyok. De egyik középiskolai legjobb barátnőm elvégezte a Károlin. 200 valamennyi ponttal került be annak idején 3-4-es érettségikkel, emelt és nyelvvizsga nélkül és simán megcsinálta 4,5 fölötti átlaggal úgy, hogy volt mellette élete bőven. Viszont munkalehetősége már nem igazán. Utólag belátta, hogy az óvónő valószínűleg jobb lett volna, pénzben nem is, de álláslehetőség szempontjából mindenképpen. Nem nehéz szak és ez miatt rengeteg a végzett és kevés a munka. De nem hánysz vért az egyetemen hogy ne csússz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!