Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Óbudai egyetem ipari formaterv...

Óbudai egyetem ipari formatervezés/építészmérnöki kar vélemények, tippek?

Figyelt kérdés

Idén érettségizem, és nem teljesen tudom még, hogy merre mennék szívesen. Érdekel az építészet, de annyira kiemelkedő érzékem nincsen a matekhoz sajnos, hogy megpróbáljak egy BME-t. Inkább művészetibb beállítottságú vagyok (érdekelne a pszichológia is, de Dunát lehet velük rekeszteni, tudom), a legjobban ezt a kettőt ötvözni pedig talán belsőépítészként tudnám, ami Budapesten sajnos csak komoly pénzekért fut alapképzésként, ezért valami alternatív megoldásként a címben említett karokat találtam, ahonnan tovább is lehetne menni, és úgy hallottam elvégezhető, sőt...

Aki esetleg ott tanul/végzett, tudnátok véleményt mondani? Hogy milyen és utána hova tovább, milyen erősségű embereknek ajánlatátok, közösség, hangulat stb. Esetleg a nemek arànya

tegnap 16:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!