Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék diplomát, viszont,...

Szeretnék diplomát, viszont, sajnos nem vagyok jó matekból. Így ugrott a diplomám, vagy inkább másban gondolkodjak? (Van érettségim, 2db szakmám).

Figyelt kérdés

#matematika #diploma #Szeretnék tanulni, de #Nem vagyok jó matekból
ma 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt van nem matekos egyetemi szak is...

Másrészt: csak azért akarsz diplomát, mert van 4 milliónak vagy akarsz is kezdeni vele valamit? Ha csak a papírért mennél egyetemre, de kb csak melegedni járnál, el se kezdd!

ma 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, semmiképp sem ezért csinálnám. A több fizetésért, hogy ne kelljen 3szakba, se 12be járnom. Hónapok óta keresgélek olyan munkahelyet ami jó lenne időben, de ahhoz mind kell a diploma. Viszont sajnos, ha majd meggebedek se leszek jó matekból tudom magamról. Logisztikai ügyintézőm van ezt lenne jó tovább vinni és szerezni egy diplomát pl. Vagy esetleg marketing.

Akkor keresgélek tovább amiken nincs matek. Esetleg ha tudnál nekem tippeket adni, melyek azok a szakok amin nincs matek, hálás lennék. :-)

ma 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

"Hónapok óta keresgélek olyan munkahelyet ami jó lenne időben, de ahhoz mind kell a diploma."

De milyen diploma kellene?

Rengeteg szakon nincs matek, de nme fogjuk nálad jobban tudni, mi lenne neked jó karrier.

ma 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszolsz :-) A szívem szerint egy tervező grafika lenne amit szeretnék. De ez nem túl gyakori, így maradnék egy marketing, logisztika irányon ami jobb szerintem. Kedves válaszoló, Te mit tanulsz mit ajánlasz ami nem borzasztó nehéz szak egyetem?
ma 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát marketingen logisztikán van azért analízis rendesen..
ma 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!