Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Abbahagynátok az önköltséges...

Abbahagynátok az önköltséges egyetemet, amire már majdnem 1 milliótok ráment, ha egyszerűen nem megy?

Figyelt kérdés
Alig haladok, nagyon sokat buktam tavaly, most is nehezen fog menni szerintem a vizsgaidőszak. Ha megint sokat bukok, akkor már legszívesebben letennék róla, csak bánt a sok beleölt pénz.
dec. 9. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hova jarsz, milyen szak, mennyid van meg hatra? Erdekel-e mas? Mi az amit nehezsegnek elsz meg?

Masik 10 kerdes is eszembe jutott, de igy hogy semmit nem tudunk, jo nehez barmit is irni vakon.

dec. 9. 00:50
 2/11 A kérdező kommentje:

Pécsre (PTE) járok nemzetközi tanulmányok szakra.

A rengeteg beadandót élem meg nehézségnek. Munka mellett csinálom, nincs rá időm, rossz munkát végzek. Erre kapjuk a jegyeink nagy részét. A munkát nem tudom abbahagyni mellette. Fáj érte a szívem, mert nagyon akarnék diplomát, de lassan azt érzem, hogy a gatyám rámegy, elment a motivációm és már utálom az egészet.

Egyébként színházzal foglalkoznék valamilyen módon. Valami háttérmunka, de olyan helyekre csak kihalásos alapon lehet elvileg bejutni, így nem is kezdtem ehhez kapcsolódó dolgot tanulni.

Vagy bármit ami mozgalmas, kreatív, de mégis egy csoporthoz tartozok. Az ilyen egyéni vállalkozások mint fotós vagy grafikus annyira nem érdekelnek. Emberek között lenni, mozgalmas dolgot végezni, az mozgásban tartana és szeretném is.

dec. 9. 01:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én el sem kezdtem volna fizetősön.

Inkább hagyd abba, minthogy továbbkínzod magad, és csak még több pénzt, időt és energiát ölsz bele. Ha annyira ezt a szakot akarod elvégezni, akkor inkább először érettségizz több pontért, aztán ha bejutsz államira, akkor legalább ingyen nem fog menni.

dec. 9. 04:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Már nem is akarom ezt a szakot… csak bennem van az, hogy amit elkezdek, azt szenvedjem végig. Fogalmam sincs mit kéne végezni, hogy olyat csinálhassak, amit fentebb írtam.
dec. 9. 06:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi van még hátra? Ha egy félév, akkor nem érdemes feladni, ha viszont még sokkal több, akkor inkább hagyd abba.
dec. 9. 07:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Még 3 félév lenne, de a sok csúszás miatt lesz az több is.
dec. 9. 08:42
 7/11 anonim válasza:
100%
Add le a jelentkezést ujra fberuárban, hatha felvennek államira:)
dec. 9. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Államiról is ugyanúgy átrakják fizetősre, ha nem ér el egy bizonyos átlagot. De én szerintem itt egy környezetváltozás is jót tudna tenni.
dec. 9. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
2. PTE, hát mi más. Hagyd a francba. Vagy menj át egy másik intézménybe.
dec. 10. 13:30
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 ezt miért mondod? Máshol “jobb”?
dec. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!