Levelezős képzésen mennyit kell tanulni?
Figyelt kérdés
Ha a gépészmérnökit szeretném megpróbálni milyen mennyiségű tananyagot kell megtanulni?
Heti 100-150 oldalt kell átnézni kb hogy kell ezt elképzelni?
dec. 8. 22:44
1/6 anonim válasza:
Ugyanannyit mint a nappalin, ugyanazt kérik számon, csak tömbösítve adják le az órákat.
2/6 anonim válasza:
Levelezőre járok, és ugyanannyit kell tanulni, mint nappalin.
Én mindennap tanulok minimum 2 órát munka után, eddig elég. Bár most vizsgaidőszak van, és van 2 nagyon brutál tárgyam, amihez szerintem kevés lesz a napi 2 óra is.
3/6 anonim válasza:
#2 hát az elég kevés, nem lehet valami erős egyetem.
4/6 anonim válasza:
Én napi 25 órát tanulok munka mellett, és heti 7 napot(levelező). A nappalisok napi 28 órát tanulnak, szóval kicsit le is vagyok maradva.
5/6 anonim válasza:
#4 honnan tudod hogy mennyit tanulnak? Mindenkinek más a tempója. Megkérdezhetem hogy ez milyen szak?
6/6 anonim válasza:
Teljesen tanártól fog függeni. Mérnöki szakon nem az oldalszám lesz a sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!