Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelezős képzésen mennyit...

Levelezős képzésen mennyit kell tanulni?

Figyelt kérdés

Ha a gépészmérnökit szeretném megpróbálni milyen mennyiségű tananyagot kell megtanulni?

Heti 100-150 oldalt kell átnézni kb hogy kell ezt elképzelni?

dec. 8. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanannyit mint a nappalin, ugyanazt kérik számon, csak tömbösítve adják le az órákat.
dec. 8. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Levelezőre járok, és ugyanannyit kell tanulni, mint nappalin.

Én mindennap tanulok minimum 2 órát munka után, eddig elég. Bár most vizsgaidőszak van, és van 2 nagyon brutál tárgyam, amihez szerintem kevés lesz a napi 2 óra is.

dec. 9. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
#2 hát az elég kevés, nem lehet valami erős egyetem.
dec. 9. 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én napi 25 órát tanulok munka mellett, és heti 7 napot(levelező). A nappalisok napi 28 órát tanulnak, szóval kicsit le is vagyok maradva.
dec. 9. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
#4 honnan tudod hogy mennyit tanulnak? Mindenkinek más a tempója. Megkérdezhetem hogy ez milyen szak?
dec. 9. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen tanártól fog függeni. Mérnöki szakon nem az oldalszám lesz a sok.
dec. 18. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk sokat kell, rengeteg az anyag és szeretnek is buktatni+az aprúbetűs zárójeles lábjegyzetet is beletenni a vizsgába...nem könnyű munka mellett. Persze szakfüggő is.
dec. 30. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 ez milyen szak?
dec. 30. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem msc(mérnökinformatikus) levelezőn kevesebbet kellet mint nappali bsc-n(villamosmérnök).
dec. 30. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as gazdálkodás-menedzsment. Persze ez is változó egyetemenként, mert nem mindenhol ennyire szigorúak. Nálunk nagyon, egyáltalán nem hatja meg őket, hogy mindenki dolgozik mellette. Nagyon magasak az elvárások. Pl volt olyan tárgy, amire 11-15 oldalas beadandó kellett egy csomó szempont szerint és még erre se adtak megajánlott jegyet, hanem vizsga is lesz. Pedig óránk személyesen csak egy délelőttnyi volt belőle.
dec. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!