Corvinus - Biztosítási és pénzügyi matematika MSc megéri?
Elég érdekes itt a gyakorin olvasni erről a szakról, mert mindenki csak jókat mond róla és egyre ajánlja. Főleg, hogy ez szinte kivétel nélküli, ha szakokról beszélünk, amennyire láttam.
De hozzá kell tennem, hogy elég kevés az elérhető válasz a témában, szóval meglehet, hogy egy-két lelkes támogató keltette az egész hírt.
Annyit tudok mondani, hogy nekem egy ígéretesnek tűnő szak, már csak azért is, mert sok benne a matek. De tekintve, hogy a Corvinus-szal együttműködve csinálja az ELTE, vannak fenntartásaim, nem mondom, hogy ettől rossz lesz, csak mivel a korvósok gyakori szokása az egyetem ajnérozása, felmerül, hogy a pozitív vélemények csak emiatt vannak.
Így egyetlen objektív adatra tudok támaszkodni az alkmattal való összehasonlításban, ez a felvi által nyilvánosságra hozott 2022es átlagfizetés. Ebben a BPM veri az alkamtot. Persze, ez valószínűleg annyira nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!