Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Corvinusosok! Mennyire nehéz...

Corvinusosok! Mennyire nehéz benntmaradni gazd-menen ösztöndíjasként?

Figyelt kérdés
Egyetem választás előtt állok, kitűnő tanuló vagyok egy erős gimnáziumban, nyelvizsgát még tavaly csináltam, idén is tervben van egy. Tetszene a corvinus, mégis rettegek beírni első helyre, mert félek, hogy átkerülök ösztöndíjasról fizetősre. Ha felvettek ösztöndíjasra, és szépen, becsületesen tanulok, bennt lehet maradni? Valaki tud tapasztalatot mondani?

dec. 1. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A gazdmen mint szak nem kifejezezetten nehéz, ezáltal az embereknek kifejezetten jó átlaga szokott lenni. Ha tanulsz, nem nehéz egyáltalán ösztöndíjasként benntmaradni.

üdv: egy GPME-s

dec. 1. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1-eshez szól a kérdésem, hogy a többi szakon jellemzően milyen átlagokat kell hozni?
dec. 1. 17:15
 3/6 anonim válasza:
100%

2-esnek üzenem, hogy a psz 3,9-4,1 körül szokott alakulni (amennyire én tudom)

üdv: egy psz-es

dec. 25. 02:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is az előzőekre tudok erősíteni. Ha becsülettel tanulsz, és nem minden nap csak iszol és szórakozol, akkor simán. Jelöld nyugodtan, erős gimi után pláne menni fog, ígérem!

Ha van további kérdésed, keress pm

Udv, egy aks

dec. 25. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 ak-n mennyi szokott lenni?
dec. 27. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért nem nagyon tudom, mert akit ismerek, senkit nem érint kb, de 4.0-nál nem nagyon több az fix, azt pedig ha felvesznek, becsületes tanulással bőven el tudod érni. Azért igyekszem segíteni, mert én is féltem ettől, de egyáltalán nem kell!

Ha van még további ak-related kérdésed, írj nyugodtan

dec. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!