Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Teljes felmentés és jegyek?

Teljes felmentés és jegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha esetleg teljes felmentést kapnék tesiből huzamosabb ideig / az összes gimis évemre, akkor az osztályozás hogyan működne?

Mert én egyelőre hármas vagyok tesiből (ennek ugyanaz az oka, mint amiért felmentést akarok kapni), és akkor nem osztályozhatnának és nem lenne jegyem, vagy megmaradnék hármasnak év végéig?

dec. 1. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
nem is értem a felvetést...
dec. 1. 16:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért nem? Sosem voltam felmentve, szimpla kérdés
dec. 1. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapsz jegyet. Beírják, hogy fel van mentve
dec. 1. 16:47
 4/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM
dec. 1. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
más kérdés, hogy mennyire jogos a felmentés kérése csak azért, mert 3as vagy belőle... vagy van más jogalap is rá?
dec. 1. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha egy teljes tanévre kapsz mentesítést, nem kapsz jegyet, a bizonyítványba is az érdemjegy helyett ak került, hogy "felmentve". Viszont ha most kapnál egy felmentést, akkor az is lehet, hogy elméletre kapsz jegyet.
dec. 1. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezhetnek gyógytestnevelésre is!
dec. 1. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy teljes felmentett leszel, iskolaorvos dönt a besorolásról, lehet könnyített és gyógytesi is.
dec. 2. 07:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5. (és aki kérdezte),

Persze, nem azért szeretném felmentetni magamat mert rossz vagyok benne:DD gerincferdülés illetve más problémák miatt KAPTAM felmentést

dec. 3. 13:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Illetve könnyített, gyógy nem jön szóba mivel külön járok
dec. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!