Filozófia szak és Szabad bölcsészet szak filozófia szakirány között mi a különbség?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki nekem esne a szak haszontalanságát illetően én emellett biológusnak tanulok Bp-n de egy nagy másik szenvedélyem is szeretném kiélni. Viszont ahogy néztem rendes filozófia szak csak Szegeden van, itt Pesten egyedül Szabad bölcsészet szak filozófia szakirányt találtam. Nagy a különbség? Utóbbi is megadja azt a teljességet amire vágyom?dec. 1. 08:55
1/2 anonim válasza:
Szabad bölcsészet az alapszak a filozófia a mesterszak
2/2 anonim válasza:
Azaz filozófia elnevezésű szak csak mesterszakon van, amelyhez elfogadható alapképzés a szabad bölcsészet szak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!