Hogy végezzek el egy gazdasági szakot, ha nagyon rossz vagyok matekból?
Figyelt kérdés
Nem értem egyszerűen. Mindig kettes voltam, érettségim hármas lett, azt is úgy, hogy három hónapig hetente készültünk rá matek tanárral.
Gazdasági szakokon pedig van statisztika, mindenféle matek és pénzügy.
nov. 28. 15:15
1/4 anonim válasza:
Nem kell sok matek, statisztika kell, ahol a gondolkodás elég erősen eltér sima matektól. Tanárral vagy valakivel menjetek át kicsit erősebb valószínűség számítás témában, lehet az menni fog sima matekkal ellentétben
Menj a humánusabb oldala felé HR/Marketing
2/4 A kérdező kommentje:
Emberi erőforrásokra mennék
nov. 28. 15:47
3/4 anonim válasza:
Akkor csak az alap matek I talán II és Stat1-et kell elvégezned szerintem. Statból kérj segítséget, matekból pedig alap deriválást nézd meg mennyire megy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
nov. 28. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!