Tanári szakot csak osztatlannal lehet elvègezni?
Figyelt kérdés
Èn pl gondolkozom azon hogy spanyol tanár legyek, viszont engem konkrétan ez az egy nyelv érdekelne, nem szeretnék mellé mégegy szakot választani. Mit csináljak ebben az esetben? Ha csinàlok egy alapszakot, akkor valahogy lehet vele menni tanàrnak?nov. 28. 13:07
1/6 anonim válasza:
Mesterdiplomával lehet átképezni magad 1 szakos tanárrá, csak úgy tovább tart, mintha kétszakosnak képeznéd magad.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 és pontosan hogyan? Nem találtam erről sehol leírást
nov. 28. 13:15
3/6 anonim válasza:
Spanyol tanár akkor lehetsz, ha spanyol vagy. MAgyarként spanyoltanár lehet belőled.
4/6 anonim válasza:
spanyol alapszak, utána spanyol mesterszak és ezt követően 1 év tanári. Ez a sorrend.
5/6 anonim válasza:
Nekem is első mesterszak után végeztem 1 éves ráépülő tanárképzést. Művészeti területen.
6/6 anonim válasza:
Bárcsak föciben gondolkoznál, ott egyből mehetnél tanári mesterre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!