Hogyan tudok testnevelő tanár lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok elmenni testnevelés tanárnak? Milyen iskolákat kell elvégeznem és milyen szakon? Már sokat gondolkoztam hogy elmegyek testnevelő tanárnak, szeretek a sportolni és jól bánok a gyerekekkel és esetleg valahogy tanárkodás mellett lehetek edző is? Megköszönöm aki tud nekem segíteni.nov. 27. 17:55
1/2 SZTANN válasza:
Gimnázium, (testnevelésből érettségi), utána Testnevelési Egyetem (főiskola?). Még jobb, ha addig egyesületben, versenyszerűen sportolsz is valamit. Ott - az egyetemen - együtt képezik az edzőket és tanárokat, tehát majd választhatsz szakirányt.
2/2 anonim válasza:
Nemcsak a Testnevelési Egyetemen tanulhatsz, más egyetemek is nyújtanak kétszakosként testnevelő tanári képzést. Talán könnyebb bejutni. Amellett edző is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!