Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Egy kedves villamosmérnök...

Egy kedves villamosmérnök vállalna villamosságtan 1-ből korrepetálást?

Figyelt kérdés

Összetett hálózat, Ohm és Kirchoff törvények, Millman, Thevenin, Norton, szuperpozíció.

Stb. stb..

nov. 25. 19:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ne itt keress, vannak kifejezetten tanárkereső oldalak.
nov. 25. 20:50
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát láttam, de megmondom őszintén, hogy örülök, hogyha kijövök hó végén a pénzemből. Sajnos tízen ezreket nem tudok ellocsolni most erre.

Igazából egy diák is jó lenne, aki felsőbb éves és tudja az anyagot, gyakorlásnak neki is vagy bármi ilyesmi :(

nov. 25. 21:32
 3/14 anonim válasza:

Ne reménykedj 😞

Itt még egy középiskolás matekfeladat megoldására is sajnálják a tudásukat.

nov. 25. 23:06
 4/14 anonim válasza:
#3 De miért kéne, hogy bárki is egy random ember ingyen magántanára legyen?
nov. 25. 23:17
 5/14 anonim válasza:
Lány vagy?
nov. 25. 23:21
 6/14 anonim válasza:

Nyilván önzetlen emberekhez szól a kérdés.

nov. 25. 23:27
 7/14 anonim válasza:
Kérdező, a Tudományok vagy esetleg az Oktatás/házifeladat kategóriában tegyél fel specifikus kérdéseket ha elakadsz az anyagban, ott esélyes, hogy kapsz választ
nov. 25. 23:59
 8/14 anonim válasza:
ChatGPT-t próbáltad?
nov. 26. 04:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

8-as. Próbáltam igen, de sajnos rengeteget hibázik és sokszor úgy adja elő, olyan magabiztosan a helytelen választ, hogy teljesen megtéveszt.

Valamint sajnos a kapcsolási rajzokkal semmit sem tud kezdeni. Nincs hálózatszemlélete és rajzolni sem tud.

Sokszor még egy soros - párhuzamos kapcsolást sem ismer fel. Pedig mindent helyes villamosrajzzal jelölve adok be neki.

nov. 26. 08:44
 10/14 anonim válasza:
A lehető legrosszabb helyre jöttél, itt csak irigységet, gyűlölködést, beszólogatást stb. kapsz a legtöbb embertől. A mai világban mindenki mindent csak pénzért akarna, az önzetlenség ismeretlen fogalom. Én bölcsész vagyok, így ilyen téren nem tudok neked segíteni. Esetleg ha egyetemen kiteszel egy hirdetést, vagy valamilyen Fb csoportban próbálkozol, bár valószínűleg nehezen fogsz olyat találni, aki nem akar ezért pénzt. Ha mondjuk a szüleidnek, rokonaidnak van idősebb villamosmérnök ismerőse, ő esetleg segíthet, az idősebb szakik szerintem sokszor jólelkűbbek, van, aki kifejezetten szeret "tanítani", ismereteket átadni.
nov. 26. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!