Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki, hány évesen kezdte az...

Ki, hány évesen kezdte az egyetemet? Végül a kapott diplomátokkal helyezkedtetek el?

Figyelt kérdés

nov. 17. 17:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%

20 évesen kezdtem el az egyetemet, és 28 évesen most fejezem be.

Persze az érdemi részeket legfeljebb 1-2 félév csúszással hamar elvégeztem, csak az analízis matek, a ráépülőkkel együtt kitolódott.

Az én leendő diplomámmal (mérnök informatikus) úgy gondolom hogy inkább olyan munkák jönnek szóba, ami nem nekem, való, úgyhogy valószínűleg olyan, helyi info startuphoz vagy web designer stúdióhoz megyek inkább, ahova amúgy nem kell diploma (vannak ott sokan diploma nélkül is).

nov. 17. 18:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen kezdtem el, 32 évesen végeztem. HR diplomam van, és ebben helyezkedtem el.
nov. 17. 19:04
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
#2 van ilyen diploma? Mi a szak neve?
nov. 17. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
32%
Humáneroforras menedzser.
nov. 17. 19:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Emberi erőforrások a szak.
nov. 17. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok elsőéves, 19 évesen kezdtem.
nov. 17. 20:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
27, utolsó évemet csinálom már az egyetemen. Gyakornokként már elkezdtem dolgozni, azzal foglalkozom amit tanultam.
nov. 17. 21:43
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

19 évesen kezdtem, azt időben be is fejeztem.

Kezdtem egy másikat (MSc) 22 évesen, de otthagytam, majd megkezdtem egy harmadikat (MSc) még ugyanabban az évben. Most 23 vagyok.

Szakmámban dolgozom igen, az MSc kb csak a papír miatt van folyamatban, levelezőn csinálom munka mellett.

nov. 17. 22:42
 9/18 anonim ***** válasza:
69%
19 évesen kezdtem BSc-t, 22 évesen MSc-t, 24 évesen pedig a PhD-t egy neves külföldi egyetemen.
nov. 18. 01:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Közgazdász diplomám(Pénzügy és Számvitel) van, 6 évig dolgoztam egy multinál, utána váltottam és pizza szakács lettem.
nov. 20. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!