Kb. 350 ponttal felvehetnek az ELTE Bárczi Gusztávra?
Előre nem tudja senki a ponthatárokat. Az eddigieket meg tudod nézni a felvi.hu statisztikái között, de nem igazán relevánsak így, hogy idén változott meg alapjaiban a pontszámítási rendszer.
Mindenesetre én drukkolok neked :)
Igen, tényleg csak 100 pont lehet a max. Amúgy duplázni is tudsz 2 emeltet. Ha angolból vagy legalább B2 szinten, akkor legyen az az egyik emelted és az mellé válassz egy másikat, amit elfogadnak oda. Ha csak jövőre érettségizel, akkor még bőven van időd felkészülni. Nekem is elég volt 1 tanév egy 83%-os emelt magyarhoz és nem tanultam emelt óraszámban, csak volt egy jó külön tanárom.
De amúgy nem, nem lesz elég 350 pont sajna. Nézz előző évi ponthatárt. 400 alá sose ment, de volt, mikor verte a 450-et is. A legnépszerűbb gyógypedagógia szakos egyetem.
Kevés. Hiába esett le a ponthatár, ennyit nem fog. 2-3 éve 380-400 közt volt a ponthatár.
350 pont az közepes érettségiket jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!