Hogy álljak neki kijavítani az érettségit, ha még jövőre egyetemre szeretnék menni?
Sajnos saját hülyeségből, és saját lustaságból, nem tanultam és nem készültem az érettségire se úgy, ahogy kellett volna. Így csutka kettes lett sajnos.
Hogy álljak neki, hogy kitudjam javítani a jegyeimet, és eltudjak érni egy tűrhető ponthatárt is.
Már 22 éves vagyok, így nem húznám az egészet tovább, viszont most pár hónap munkára is szükségem lenne, mert nem olcsó javítani őket.
Kell egy emelt is?
Hova szeretnél menni?
Ha duplázol mindegyek a jegyeid.
Duplázni szeretnék, de nekem annak idején a suliban azt mondták, ha nincs emeltem, nem tudok majd tovább tanulni, mert kikötés.
De én úgy tudom, nem kell, csak ha a szak kéri.
Műszaki menedzser, kereskedel és marketing egyelőre ez a kettő.
2 emeltet szeretnék rakni, úgy van esélyem pontot szerezni, a többit nem javítom ki.
Kettőre emelt szinten fel lehet készülni tanár nélkül? Vagy mindenképpen szükséges hozzá?
Angol, és info lenne igazából.
Hát, középszinten volt kettes angol érettségid, úgy nehéz.
Az emelt informatika meg végképp attól függ, most hol tartasz.
Itt vannak az előző évek érettségi feladatai, hogy érzed őket?
De én is 7# véleményét osztom, ha középszinten angol/info kettes akkor nehéz lesz, szerintem keress tanárt.
(Illetve nem írtad, hogy hova mennél, ezért azt javaslom, hogy nézd meg mi a követelmény és, hogy mi volt a ponthatár, mert lehet, hogy elég egy emelt is)
Hát maradjunk annyiban, hogy az angolom fényévekkel jobb mint akkor, és ott csak egy ragozás és egy szövegalkotást kéne átnéznem.
Infó igazából, nálam volt programozás, sql, weboldal, hálózat. Na azt ismételnem kell fixen, de egy alap infót simán lerakok, ha alap dolgokban merül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!