Hogyan érjem el ezt a célt 1 év alatt?
Figyelt kérdés
Mondom a szituációt: 9.-es vagyok gimiben humán tagozaton viszont nagyon nem szeretem, de van egy kiút. Az iskolámban van lehetőség az International Baccalaureate programon keresztül nemzetközi érettségit tenni. Az IB osztályba 10. osztály közepefele kell jelentkezni tudtommal és felvételizni kell 3 tantárgyból amit emelten veszek fel. A 11. és 12. osztály pedig az IB. Arra gondoltam hogy Angol és Földrajz mellett felveszem a Matekot emeltnek, mert szeretem is meg hasznos is, viszont jelenleg nem vagyok valami jó matekos. 4-es, 5-ös vagyok belőle de csak középszinten tanuljuk és lassan. Tehát, mondjuk úgy, hogy “nulláról” kell eljutnom arra a szintre 1 év múlvára hogy nagyon jól megírjam a matek ( emelt) felvételit a tagozatra. Legfőbbképpen könyvekre gondoltam, de lehet akár internetes tartalom is. Nagyon fontos. 1 évem van, ketyeg az óranov. 10. 10:02
1/3 anonim válasza:
A tanárodat kérdezd, ő ismeri a képességeidet és a szintbeli különbséget. Ha 4-5-ös vagy, akkor van rá esély kellő szorgalommal, kitartással. Végül is vesztenivalód nincs, ha belekezdesz.
2/3 anonim válasza:
Az angolt, földrajzot, matekot miért írod nagybetűkkel?
3/3 Senior Séf válasza:
Ne vágyakat kövess, hanem REÁLIS CÉLOKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!