Késő lenne nekikezdeni?

Figyelt kérdés

Orvosiról lenne szó, gyerekkori álmom, sajnos családi okok miatt a gimnázium egy érdekes történet, de végül jól alakult, és bár csúszva, de végre eljutottam az érettségiig, 20 évesen fogom letenni (estire járok egyébként). 1-2 év szerintem biztosan kelleni fog, hogy magántanárral felkészüljek az emelt biosz-kémia érettségire, mostani érettséginél ugyanis egyiket sem tudnám megoldani még olyan szinten, hogy legyen esélyem a felvételre, tantárgyként pedig az alapokat tanuljuk/tanultuk csak, sajnos ez évig nem nagyon tudtam volna megoldani külön tanárt se, most pedig már nagyon sietni kéne, így jobb a biztosabbra menni. (ha jól tudom, akkor lehet újra érettségizni, de javítsatok ki, ha rosszul tudom), tudnék mellette dolgozni is, gyűjtenék még többet, hogy kivehessek majd egy lakást, és ne kelljen kollégistának lennem.

Ismerek több olyat, aki oda tervez/tervezett menni, viszont mindenki rögtön a gimi után ment/most fog érettségizni, de ők nem csúsztak éveket, 21-22 évesen tudnám legkorábban elkezdeni, de simán lehet még egy év is. Ez késő? Lehet, csak én gondolom túl, de gondoltam megkérdezek másokat is.

tegnap 21:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha annyira érdekel az egészségügy, olvass utána a várható élettartamnak, és vesd össze azzal a 2-3 évvel, amit rászánsz arra a karrieredre, ami meghatározza hátralévő életed.
tegnap 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!