Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bármi tipp hogy hogyan tanulja...

Bármi tipp hogy hogyan tanuljak hatékonyan?

Figyelt kérdés
Orvosira szeretnék járni 25 tavaszán érettségizem bioszból és kémiából, nov 7-én megyek nyelvvizsgazni, egy olyan problémám van viszont, hogy nehezen tudom rávenni magam q tanulásra illetve ha rá is veszem egyáltalán nem érzem minőséginek a tanulást, hogyan tudnék javítani ezen?
okt. 28. 19:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

Úgy hogy ráveszed magad, belső motiváció. Erre nincs recept.

De ha már most ilyen jellegű problémáid vannak, akkor én átgondolnom a helyedben az orvosit, mert így első félévben ki fogsz hullani. És ezt most nem rosszindulatból írom, de a gimis emeltek kb semmi az ottani anyaghoz képest stb

okt. 28. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi lehet az oka? Érdekel az egyáltalán amit tanulsz? Biztos hogy ezt szeretnéd?

Az szokott a leggyakoribb ok lenni h valójában nem is érdekel az adott tárgy amit tanulsz.

okt. 28. 19:37
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

#3 ha rám céloztál, nem demotiváltam, segítő szándékkal írtam. Ha alapból nincs kedve a tanuláshoz, akkor az nem fogja meghozni a kedvét hogy összefüggéseket keres:)

Nem mondtál semmi újat ahhoz képest mint amit én.

okt. 28. 19:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon szeretnék bekerülni, nekem édesapám orvos volt tavaly nyáron sajnos meghalt, most 18 éves talán miatta is szeretnék orvos lenni.
okt. 28. 19:50
 5/16 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok*
okt. 28. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:

#4 hát erről beszélek, az sajnos kevés motiváció hogy az irànta èrzett tiszteletből követnéd a pályán. Ez nem lesz elég hosszú távon. Biológiából kémiából jó vagy?

Hova szeretnél menni, melyik egyetemre?

okt. 28. 19:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Biológiából jobb vagyok mint kémiából, de kevésnek érzem a tudásomat nagyon, Debrecenbe szeretnék menni. Nem csak az ő tiszteletére szeretném magamat orvosnak szánni hanem tetszik is kiskorom óta.
okt. 28. 20:04
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Most komolyan törölték a válaszomat, amibe konkrét tanácsokat írtam? Azt hittem, erről szól az oldal...
okt. 28. 20:04
 9/16 A kérdező kommentje:
#8 én nem láttam a válaszod
okt. 28. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:

#7 de az mit jelent pontosan, milyenek a jegyeid?

Azért van reális esély a bekerülésre?

Csak te érzed kevésnek a tudásod vagy van alapja is?

Mert érettségi előtt sokan éreznek így.

okt. 28. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!