Orvos személyiség?
Figyelt kérdés
A 16 fő személyiségtípus illetve a 4 fő vérmérséklet közül melyek a legideálisabbak úgy általában ahhoz, hogy az ember elvégezze az orvosit és orvos legyen? Specializálónként mi mennyire tér el (pl. mentőorvos, szívsebész, repülőorvos, kutatóorvos)?okt. 28. 09:10
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem MBTI függvénye, hogy el tudod-e végezni az egyetemet. Kitartás, szorgalom, fegyelem és stressztűrés kell hozzá.
A munka már más, ott szakterülettől függően más és más készségek kellhetnek. Én azért hagytam ott az orvosi pályát (szakképzés alatt), mert túl tekintélyellenes vagyok, nem tudok/nem akarok merev hierarchikus rendszerekben dolgozni. Az MBTI-met amúgy nem tudom, pedig töltöttem ki tesztet többször is, de nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!