Ha biológia áll hozzám közel, milyen szakmát választhatok?
Sziasztok!
Most végzek nemsokára szociálpedagógia szakon de számomra nagy kiégés volt, nem tudtam kielégíteni ezt az adottságom. Munka mellett milyen szakmát végezhetnek el?
Például táplálkozástudományi tanszéken, dietetikus, vagy biosz tanár, esetleg szakorvosi tanszék? Nehéz lenne?
Köszönöm :)
Attól függ, mivel szeretnél foglalkozni. Mert van levelezői szakon biológia képzés, ami valóban biológiával foglalkozik. Javaslom nézz körül a felvi.hu szakleírásaiban,vagy akár üsd be a google-be, hogy mit szeretnél Magyarországon vagy külföldön tanulni(ott is vannak levelező, esti, meg távoktatásos képzések is).
Amii tetszene neked, ami biztosan magába foglalja a biológiát: agrár, egészségügyi, természettudomány területeken való tanulás-mindenhol kell biológiát tanulni ezeken a szakterületeken. Ezen szakterületek között keress! Én pl: a biológusi, természetvédelmi mérnök, kertészmérnök, dietetikus, gyógytornász, védőnő, mentőtiszt képzések között vacilálok. De majd kiderül én mit szeretnék-az idő eldönti.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!