Emelt töri nulláról?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben fogok érettségizni és eddig nem nagyon tanultam torire, dualizmus előtt semmi nincs meg. Szerintetek mennyit kene napi szinten tanulnom, hogy az emeltet 60-70%ra írjam? Esetleg valami tipp? Egy emelt szintes téma vázlatos könyvet vettem abból próbálok most készülni+ plusz fogok járni szombatonként a Corvinusnak az érettségi előkészítőjére. Valaki jar/jart hasonló cipoben? Nagyon be vagyok fosva

okt. 6. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Mission Impossible
okt. 6. 16:50
 2/11 SZTANN ***** válasza:
68%

Ha össze nem kapod magad, a sima középszintű se biztos.

Nem tudjuk, más tárgyakból hogy állsz, de az emelt törit innen a mélyből csak egész éves irtózatosan szorgalmas és következetes tanulással, olvasással kockáztathatod meg.

okt. 6. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Nézegesd az előző évek érettségi feladatait

okt. 7. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Ezt a nullarol indulok dolgot sose ertettem. Elvileg tanultad altalanos iskolaban a torit 4 evig, kozepiskolaban is. Valahogy atmentel belole, orakon ott voltal elvileg. Szerintem ez eros tulzas, hogy nem tudsz semmit.

Tanuld szorgalmasan, aztan meglatod mire lesz eleg.

okt. 7. 09:10
 5/11 A kérdező kommentje:
6 osztályos gimibe járok, hetedikben kezdtük ujra az egész történelmet ugye 2019 szeptemberében kezdtem utána jött két év COVID, szóval az eleje teljesen kiesett
okt. 7. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
21%

Mi lenne a cèl?

Szerintem ezzel már elkéstél. Muszáj emeltezned belőle?

okt. 25. 14:13
 7/11 A kérdező kommentje:
50-60szazalek is elég lenne és muszaj igen, mert ebben az új felvételi rendszerben a közép lof**t nem ér
okt. 28. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:
De ér, ha csinálsz mellé másból emeltet, akkor ugyanúgy számítjàk. De előbb magyarul kéne megtanulnod beszélni káromkodás nélkül. Nézz utána a rendszernek, mert fogalmad sincs róla
okt. 28. 08:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerinted ha tudnék másból emeltezni toribol csinalnam agyas?
okt. 28. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 mi az hogy tudnál? Bármiből lehet emeltezni amit tanultál x évig. Tanuld meg normálisan kifejezni magad első körben

Az "agyas szó" pedig ebben a kontextusban nem értelmes. Szerintem inkább a magyart kezdd el tanulni, mert úgy látom nem erősséged a helyesírás, fogalmazás stb

Sértegethetsz nyugodtan, de én már leérettségiztem, te meg elég nagy bajban vagy ahol elnézem. Inkább hálásnak kéne lenned ha valaki segíteni próbál.

okt. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!