Emelt töri nulláról?
Ha össze nem kapod magad, a sima középszintű se biztos.
Nem tudjuk, más tárgyakból hogy állsz, de az emelt törit innen a mélyből csak egész éves irtózatosan szorgalmas és következetes tanulással, olvasással kockáztathatod meg.
Nézegesd az előző évek érettségi feladatait
Ezt a nullarol indulok dolgot sose ertettem. Elvileg tanultad altalanos iskolaban a torit 4 evig, kozepiskolaban is. Valahogy atmentel belole, orakon ott voltal elvileg. Szerintem ez eros tulzas, hogy nem tudsz semmit.
Tanuld szorgalmasan, aztan meglatod mire lesz eleg.
Mi lenne a cèl?
Szerintem ezzel már elkéstél. Muszáj emeltezned belőle?
#8 mi az hogy tudnál? Bármiből lehet emeltezni amit tanultál x évig. Tanuld meg normálisan kifejezni magad első körben
Az "agyas szó" pedig ebben a kontextusban nem értelmes. Szerintem inkább a magyart kezdd el tanulni, mert úgy látom nem erősséged a helyesírás, fogalmazás stb
Sértegethetsz nyugodtan, de én már leérettségiztem, te meg elég nagy bajban vagy ahol elnézem. Inkább hálásnak kéne lenned ha valaki segíteni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!