A járműmérnök képzés kinek való?
Felvettek, és el is kezdtem, de nem tetszik, mert köze sincs ahhoz, amire számítottam, amivel szeretnék foglalkozni.
Szinte csak számolás, meg gazdaság, meg marketing az anyag, egy alkatrészt nem láttunk, nem hogy nem szedtünk darabokra mondjuk egy motort. Nem irodában szeretnék ülni egész nap, hanem gépek közt, vagy terepen lenni.
És csak az elektromos meg hidrogénes fosokat erőltetik, amiket eddig is utáltam, de mostmár szó szerint gyűlölök.
Inkább olyan ember akarok lenni, aki érti a járművek működését, és bármit meg tud javítani, olyan akikre mindíg is felnéztem e miatt, lehet hogy rossz helyen keresem ehhez a segítséget? 😣
Köszönöm!
Mondjuk már csak tanfolyamra tudok menni, normál hétköznapi iskolába már nem sajnos, de igyekszem mindent magamraszedni a rövid idő alatt is. Érdeklődni érdeklődöm iránta, szóval az összes szabadidőm rá fogom szánni.
Bocsi, de ha szerelni akarsz, akkor ne mérnöknek menj. Ott nem sokat fogtok szerelni. Jó esetben fogtok párszor hegeszteni(de ez sincs minden egyetemen), és kb ennyi. Amúgy a nagyrésze elmélet a dolognak, azért vagy mérnök.
Ha szerelni akarsz, akkor gépjármű mechatronikai technikus szakra menj. Ott mi az első héttől kezdve szereltünk.
Az első 1-2 félévben garantálom, hogy motort sem fogsz látni, nem hogy műhelyt. Engem is jobban érdekelt a műhely, és a gyakorlat, ezért mentem technikusira, technikusi után meg nem mérnöki szakra mentem egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!