Mi a véleményetek a Szegedi Tudományegyetemről (SZTE) és a városról?
Szeged élhető város, sok zöldterülettel, jó tömegközlekedéssel.
Nem olyan zajos, zsúfolt, koszos, mint Budapest, de itt is találsz rengeteg boltot, üzletet, jó éttermeket, kávézókat, cukrászdákat...
Tanulás szempontjából a könyvtár sem elhanyagolható. Van egy központi könyvtár, és több fiókkönyvtár is.
Sok a külföldi diák, vannak színes programok, szórakozási lehetőségek is.
Én pécsiként jártam oda.
Imádtam a várost magát, számomra felüdülés az, hogy ott minden sík, egyenes, nem kell dombra mászni, vagy arról lejönni, azt hogy van egy folyó és hogy tágas az egész város, mindennek van hely, olyan nyugisan van elrendezve, a könyvtár és a környező egyetemi karok, pedig igazi campus feelinget adnak és persze ott a Dóm is. :)
Kedves 7-es!
Engem pont a proginfo szak érdekel, csak nem tudom, melyik egyetemen érdemes tanulni, de szóba jött Szeged is. Esetleg tudnál kicsit bőségesebben mesélni, hogy ott mi nem jó? Mi a gond magával a szakkal, illetve magával az egyetemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!