Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a Szegedi...

Mi a véleményetek a Szegedi Tudományegyetemről (SZTE) és a városról?

Figyelt kérdés
Tizenkettedikes gimis vagyok. Egyetemválasztás előtt állok, és a SZTE-n és az ELTE-n gondolkodom. De Pest nem szimpatikus, és olyanoktól, akik korábban jártak oda, mármint Szegedre, csak jókat hallottam. Viszont örülnék olyanok véleményének is, akik most hallgatók ott. Az egyetemről, a városról (mennyire pörgős), diákéletről, kolikról, bármiről, amit még fontosnak éreztek. Nagyon szépen köszönöm! 😁

szept. 12. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Az ELTE jobb. Kissé belterjes, sok oktató pofára megy és egy két szakon kívül nem olyan minőségi, ami Szegeden van.
szept. 12. 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az se mindegy, hogy milyen szakra mennél, nagy különbségek vannak.
szept. 12. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Szeged élhető város, sok zöldterülettel, jó tömegközlekedéssel.

Nem olyan zajos, zsúfolt, koszos, mint Budapest, de itt is találsz rengeteg boltot, üzletet, jó éttermeket, kávézókat, cukrászdákat...

Tanulás szempontjából a könyvtár sem elhanyagolható. Van egy központi könyvtár, és több fiókkönyvtár is.

Sok a külföldi diák, vannak színes programok, szórakozási lehetőségek is.

szept. 12. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Élhető? Kollaboráns Laci most árusítja ki a komcsiknak. Miközben csontig benyal a fidesznek. Az a pár momentumos srác meg kb. olyan súlytalan, mint egy kiló toll.
szept. 12. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Pesti vagyok és SZTE-re járok. 😀 Nyilván sokkal kisebb a város, kevesebb van mindenből, de azért Szeged is "él". A hangulata meg amolyan nyugodt kisvárosi. Az egyetemet jó választásnak érzem, elég korrekten kezelik a dolgokat és a tanárok többsége is jó fej.
szept. 12. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én pécsiként jártam oda.

Imádtam a várost magát, számomra felüdülés az, hogy ott minden sík, egyenes, nem kell dombra mászni, vagy arról lejönni, azt hogy van egy folyó és hogy tágas az egész város, mindennek van hely, olyan nyugisan van elrendezve, a könyvtár és a környező egyetemi karok, pedig igazi campus feelinget adnak és persze ott a Dóm is. :)

szept. 15. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Nem kedvelem, szerintem egy fos. Proginfós vagyok.
szept. 18. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es!

Engem pont a proginfo szak érdekel, csak nem tudom, melyik egyetemen érdemes tanulni, de szóba jött Szeged is. Esetleg tudnál kicsit bőségesebben mesélni, hogy ott mi nem jó? Mi a gond magával a szakkal, illetve magával az egyetemmel?

szept. 24. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:
8 teljesen jó szak, csak kiszór sok mindenkit, aki nem odavaló. Valószínűleg a puffogó hozzászóló is ennek az áldozata.
okt. 27. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ennek áldozata, sőt nem is nehéz a szak...
okt. 29. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!