Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme letenni szakgimnáz...

Van értelme letenni szakgimnáziumban az okleveles ápolót ha a jövőben nem azon a pályán képzelem el magam?

Figyelt kérdés
Mivel szeretnék főiskolára járni, úgyis továbbképzem magam. Az iskolánkban amúgy is minden ágazaton ugyan az a gyakorlat folyik. Viszont okleveles ápolóként több pontot tudok szerezni az egyetemeken, illetve az eu-n belül mindenhol elfogadott. A tanulmányaimat középiskola után külföldön szeretném folytatni
szept. 12. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetöséged, mindenképpen van értelme. Lehet, hogy soha nem fogod használni, de elöre nem lehet tudni, mikor lehet hasznos, ha van egy ilyen papírod is. Veszteni nem tudsz ezzel, viszont több szempontból is elönyös.
szept. 12. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet hogy leragadott gondolkozásmódom van, de azt mondom hogy nincs annál nagyobb biztonság az életben mint keresett szalmával a zsebedben csücsülni.

Én is így kezdtem neki az egyetemnek, és megnyugtat a tudat hogy nem azért csinálom a szakot mert muszáj, mert kukába menne az x év, nem hagyhatom ott mert akkor miből élek, hanem azért csinálom mert szeretem, hiába hagyhatnám ott bármikor.

szept. 13. 08:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!