Felvi.hu-ra mindegy hogy Ügyfélkapun keresztül vagy rendesen a felületen regisztrálok be igaz?

Figyelt kérdés

szept. 12. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha egyetemre akarsz jelentkezni ahhoz már követeli az ügyfélkaput.
szept. 12. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ügyfélkapu, anélkül nem is enged felvételizni. Az ügyfélkapura vannak mentve az érettségi és személyes adataid, így azokkal nem kell bajlódni (annyit).
szept. 12. 12:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Most csinaltam újra az ügyfélkaput, mert régebben lejárt. Azzal regisztráltam be.
szept. 12. 12:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Az érettségi eredményeimet hol találom? Meg mi az hogy elmentve? Akinek nincs még érettségije?

szept. 12. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 akkor majd oda lesz feltöltve. De a tanulmányi életutad is dokumentálva van az ügyfélkapun. [link]

Itt van az, hogy melyik iskolába jártál, diákigazolvány szám stb. Itt lesz majd az érettségi eredmény is feltöltve. Ha pedig van érettségid itt megtalálod. A felvi ezt automatikusan összekapcsolja, így személyes adatokat (lakcím, anyukád neve stb) neked már nem kell megadnod.

szept. 12. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, az oldalt beadta. Köszi szépen!

Csak az van hogy nekem megszűnik a diákom okt.31-én és jövőre fogok jelentkezni amikor nem lesz már, akkor mi a teendő?

szept. 12. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:

#7 ha felvesznek igényelsz az okmányirodában egy NEK adatlapot és feltöltöd a számát.

De az eredményeid nem tűnnek el, csak azért mert nincs érvényes diákod.

szept. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!