Otthagyhatom első félévben az egyetemet úgy, hogy ősszel újrakezdem?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
az működhet, hogy most félbehagyom az egyetemet az őszi félév közben (nem járok be, nem vizsgázok stb, tehát megbukok mindenből), a tavaszi félévet passziválom, és teljesen újrakezdem jövőre az őszi félévben? Tehát nem iratkozom ki meg semmi hasonló.
Lehetséges ez? Ha igen, jár valami hátránnyal a továbbtanulásom szempontjából? (Állami ösztöndíjas képzésen vagyok)
Köszönöm
szept. 7. 18:36
1/6 anonim válasza:
Ha ez így lesz nem biztos, hogy a két aktív félévben meg lesz az elvárt kredit és akkor átraknak fizetősre.
2/6 anonim válasza:
Meg a tárgyakból 1 felvételt elbuksz.
Valamint elég valószínű, hogy mész fizetősre.
3/6 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni hogy ez neked miért lenne jó. Mi motivál erre, milyen előnyt remélsz ettől? Mert én akárhogy nézem, csak annyit látok, hogy kidobsz egy állami félévet a kukába.
4/6 anonim válasza:
Miért nem pasziválsz most? Amit leírtál annak semmi értelme csak magadnak csinálsz problémát.
5/6 anonim válasza:
Első félév nem lehet passzív.
Mondjuk ha hatalmas nagy gáz van akkor lehet engedélyeztetni.
6/6 anonim válasza:
Akkor inkább próbáld meg a tárgyakat teljesíteni vagy marad a kiiratkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!