Mehetek úgy lovas túra vezető képzésre hogy nem tudok lovagolni?
Ültem már lovon de nem mondanám hogy profi lovas vagyok de nagyon szeretnék ilyen vagy hasonló helyen dolgozni lovak közelében lehetséges úgy hogy nem tudok lovagolni?
Mármint más képzésre is úgy jelentkeznek hogy nem tudják de meg akarják tanulni ezért gondoltam hogy esetleg lehetséges e ebben az esetben is?
Nagyon meglepődnék, hogyha nem várnának el valamilyen fokú lovaglótudást egy ilyen képzésen. Nyilván nem kell díjugratónak lenni, de azért a lovon maradás egy eléggé alapkészség.
Valószínűleg olyan válasz lesz, hogy úgyis megnézik, mennyire megy, aztán majd az alapján eldöntik. De persze az is lehet, hogy benne van a lovaglás "meg"tanítása is, de ha ennyire speciális tanfolyamról van szó, akkor nem tartom reálisnak, hogy mindenkit egyesével megtanítanak egy szintre a közel 0-ról, mert egyszerűen nincs annyi idő.
Az alábbi képzési program 4. oldalának 2.7 pontja szerint a jelentkezőknek díjlovagló programon kell bemutatni a lovagolni tudást, azon legalább 65%-os eredményt elérve:
Gondolom, a különböző képzőhelyeken nincs nagy különbség a belépési feltételeket illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!