Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit jelentenek az erettsegi...

Mit jelentenek az erettsegi pontok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Esti errttsegire jelentkeztem, az lenne a kerdesem, hogy a felveteli ponthatarokat tekintve a 3 ev erettseginek az ev vegi osztalyzatok, az erettsegi eredmenye, vagy az ev kozbeni jegyek szamitanak?

Esti erettsegin hogyan lehet minel tobb pontot gyujteni?

Ne haragudjatok, hogy ilyen kerdest teszek fel de tenyleg nem egyertelmu teljesen!

Nagyon koszonom!

szept. 4. 21:57
 1/3 anonim válasza:
100%

Kérdést sem értem.

Milyen esti érettségi milyen pontok?

Érettségi feladatlapot kapsz, azok a pontok alapján állítják ki az érdemjegyed, ami szerepel sikeres vizsgát követően az érettségi bizonyítványodban.

szept. 4. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Érettségi pontok = az érettségi vizsga százalékos eredményéböl számított pontok. Az év végi jegyeket tanulmányi pontoknak nevezik.

Minél több pontot gyűjteni pedig úgy lehet, hogy tisztességesen felkészülsz az érettségire és minél jobb eredménnyel levizsgázol.

szept. 4. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az egyetemi felvételinél számít a 9.,10.,11. és 12. osztály év végi jegye, de leginkább a végén megírt érettségi feladatlap százaléka. Több pontot lehet gyűjteni versenyekkel, sporttal, nyelvvizsgával... De ezek egyetemenként változnak, szóval érdemes a kinézett egyetem honlapján tájékozódni.

szept. 5. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!