Passzív félév indoklás?
Levelezőn vagyok, de szeretném az őszi félévemet passziváltatni főleg egészségi állapot és munka miatt. Viszont a Modulon van egy "Szöveges indoklás" rész, amit ki kell tölteni, és mellékletet is lehet feltölteni hozzá. Ezek szerint ide nyomós érv kell, és ha pl. egészségi állapotra hivatkozom, akkor kell valami igazolás is hozzá? Nem gondoltam, hogy így működik, csak azért kérdezem, hogy nehogy rosszul küldjem el.
Elutasíthatják egyébként?
Első félév nem lehet passzív, ahhoz valóban nyomós érv kellene.
De egyébként passzív féléven nem szoktak sokat meditálni. Én kérvényeztem már passzív évet is, ki se töltöttem a szöveges részt, úgy is elfogadták.
Ha beírod, hogy egészségügyi állapot miatt szeretnél 1 félévet passzíváltatni, nem hiszem, hogy ne fogadnák el, valamint nem kell semmit csatolnod.
Egyetemtől függ. Én Miltonon tudtam az első félévemet egyből beiratkozás után passziváltatni, indoklás sem kellett.
El kell olvasni a TVSZ-t, hogy nit írnak benne. Amúgy nem hiszem, hogy sokat szívóznának azzal a szöveges indoklással, ha például meg akarod szüntetni a hallgatói jogviszonyodat ott is ki kell tölteni egy indoklást, aminek szintén semmi értelme, mert mindenkinek jogában áll bármikor kiiratkozni, nem ők bírálják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!