Ingyenes villanyszerelő képzésekre vajon lehet még jelentkezni, vagy mind elindul a jövő héten? És amúgy milyenek ezek a képzések, jók?
Hosszúra nyúlt egy külföldi utam és csak ma értem haza Magyarországra. Már egy ideje tervezem, hogy szeretnék megtanulni "villanyszerelni".....
Lehet elkéstem vele megint?
Azt olvastam, hogy 2 szakképzést ingyen elvégezhet bárki...
Bár van egy utálomdiplomám, szeretnék újra tanulni olyat, ami érdekel. Szenvedek, hogy nem tudok villanyt szerelni, szóval...
Mit javasoltok?
Jajj ne :DD
Rohadt sok villanyszerelő van már, kb annyit is ér a bizonyitvány, de ha csak "papirt gyűjtesz" akkor jó. Elhelyezkedni kezdőként nehéz vele és ha sikerül akkor pokollá teszik az életed.
Nem a papír a lényeg, pláne hogy eszem ágában sincs villanyszerelő vàllalkozást nyitni
..
Szóval nyugi nem leszek konkurencia!!!
Tudás kell csak! Házi bütyköléshez, mert van pár lüke ötletem, amihez ha lenne egy villanyszerelői tudásom, akkor még is csinálnám...
Szóval ha kérhetem, a lebeszélést mellőzzétek...!
Sokkal inkább kérdés, hogy hol adnak színvonalas oktatást????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!