KRE egyetemen mennyire nehéz a "japán nyelvtan 1./a bevezetés a japán nyelvbe" szabadon választható tárgy?
Figyelt kérdés
ebben a félévben is nagyon sok tárgyam van és szinte csak ez az egy szabadon választott tárgy van, amit fel tudnék venni. egyépként érdekesnek is tartom, de egy kicsit tartok is tőle.aug. 30. 09:36
1/5 anonim válasza:
Miért tartasz tőle, ha "bevezetés"?
A kérdésed alapján másodéves vagy.
2/5 anonim válasza:
Én japán szakra jártam, így nekünk ez (a két társával együtt) első féléves tárgy volt. Elsőre nehéznek tűnt, de hamar belerázódtunk, nem volt vészes a tempó, csak tanulni kell folyamatosan hogy ne veszítsd el a fonalat. Illetve ha nem tudsz japánul semennyire, ajánlom hogy a hiraganákat, katakanákat sajátítsd el a kezdésig (egy hét alatt bőven megvagy), mert azzal nem fognak foglalkozni ha nem tudod kiolvasni a hiraganákat, furiganákat, neked viszont nagy hátrány lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
1. Talán poros volt a kristálygömböd és ha jobban megtörölgeted akkor azt fogja üzenni, hogy nekem ez az első félévem, de jártam már más egyetemre, de mivel hamarosan tantárgyfelvétel így össze írtam a mintatantervet, és elég zsúfolt volt :,3
2. Azért tartok tőle, mert bár nagyon szeretném felvenni, mint szabadon választható tárgyat félek, hogy nagyon komoly iramot diktálnak és igen, hogy esetleg 0 tudással nem ajánlott elkezdeni.
szept. 1. 00:36
4/5 anonim válasza:
Hát max, ha nem érted, akkor kérsz segítséget felsőbbévesektől, akik korrepetálnak.
5/5 anonim válasza:
Ezt a tárgyat a nulla tudással rendelkezőknek tartják, mondom, csak a hiraganákat és katakanákat tanuld meg előre olvasni meg írni. Egyáltalán nem halálos a tempó, csak készülni kell óráról órára. Menni fog, ha érdekel is, akkor meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!