Melyik szakot válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemsokára végzek egy nyelvszakon, viszont útközben rájöttem, hogy elég nehéz lenne elhelyezkedni vele. Felkeltette az érdeklődésemet néhány másik szak, névlegesen a Pénzügy és számvitel (levelező) és az Orvosi diagnosztikai analitikus (levelező). Akik jelenleg ezeket a szakokat tanulják, vagy tanulták, azok le tudnák nekem írni, hogy milyenek ezek a szakok és mennyire nehéznek élik/élték meg, mik a végzettség utáni kilátások ?
Rólam:bioszt és kémiát gimiben nagyon szerettem. Matekból kifejezetten rossz voltam, mert nem érdekelt, viszont egész jó érettségit írtam ahhoz képest.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)
aug. 28. 22:03
1/5 anonim válasza:
Pénzügy és számvitel
Azzal sokkal több a lehetőség és jobban fizez
2/5 anonim válasza:
Több állát is láttam nyelvtudással és pénzügyi végzettséggel. Így úgymond a nyelvszakos diploma sem vész el.
3/5 anonim válasza:
Pénzügy számvitel egyértelműen. A másiknak önmagában semmi értelme, egy 2 éves képzés, diplomát sem kapsz, csak egy oklevelet (legalábbis a Semmelweisen). Menj akkor már inkább orvosira.
4/5 anonim válasza:
Amúgy a matekot fejleszd. Emelt matekkal mennek sokan ilyenekre, egy 4-es közép matek oda kevés. Nekem is 4-es lett, de a négyjegyűvel minden idióta összekapar legalább egy 60%-ot, egyetemre ez már kevés.
5/5 anonim válasza:
Egyébként nem kell félni a matektól. Én kettes voltam a gimiben, ennek ellenére pénzügy és számvitel alapszakra mentem. Ráadásul 3 évvel a gimi után. Ha oda figyelsz és szorgalmasan tanulsz, akkor menni fog. Nekem is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!