Ha a duális forma miatt hosszabbodna a tanulmányod hogyan döntenél ?
Figyelt kérdés
Nem rég végeztem el a FOKSZ-ot és felvettek alapképzésre. Én nagyon megszerettem egy bizonyos helyet ahol a gyakorlatomat töltöttem, emiatt méginkább szerettem volna duálisan folytatni, meg ugye a tapasztalat szerzés érdekében. Viszont nem sikerült a cégnek időben a papírozás, hogy szeptemberben elkezdhessem, így csak februárban tehetném. Feltétel a duális képzéshez, hogy minimum 4 félévig álljon fent. Így tehát amúgy 3 félév alatt végeznék, viszont ha bevállalom 5 lesz. Biztosan nem tudom, hogy esetleg diploma után felvennének-e a céghez vagy mennyi az esély rá. Mit gondoltok, mit tennétek a helyemben? Van esetleg kiskapu :( ? Plusz ugye a minimum krediteknek félévente megkell lennie és elosztani ha bevállalom..aug. 24. 22:37
1/2 anonim válasza:
Nemcsak dualis modon tudsz dolgozni egy cegnel.
Ha nem akar mashogy foglalkoztatni, csak dualison, akkor hagyd ott. Keress masik ceget. Emiatt ne hosszabbitsd meg a tanulmanyaidat.
2/2 anonim válasza:
Nem kezdhetnéd te is csak februárban? De addig is maradhatnál a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!