Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol végezzem a gyógyszertári...

Hol végezzem a gyógyszertári asszisztens képzést Budapesten? Pannon Kincstár??? Szakmában lévők, ti hol végeztetek?

Figyelt kérdés

Olyan helyen szeretnék tanulni, ahol van esti/levelező képzés (egyetem mellett szeretnék szakmát szerezni, tehát érettségim már van), akár online, akár személyesen, Budapesten.

Lehetőleg legyen olyan nívós, hogy utána elhelyezkedni is tudjak Budapesten vele nagy valószínűséggel. Cél lenne később a szakasszisztensi is, majd ha oda eljutok.

A Pannon Kincstárat néztem, de hideget-meleget is írnak róla, bizonytalan vagyok. Egyes vélemények szerint egyes szakok nem nívósak, tanárok haszontalanok, ügyintézők nem válaszolnak, telefont senki se veszi fel soha, ha félbehagyod is ki kell fizetned a majdnem 500 ezret az egész képzésre, hiába nem jártad végig, stb.

Tapasztalatokra, véleményekre lenne szükségem!

Bármilyen jó budapesti iskola ötletet is szívesen fogadok véleménnyel a szakmával kapcsolatban!

Előre is hálásan köszönök minden segítő választ!

aug. 22. 15:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy hol indul esti/levelező, ami neked, a sulid mellett belefér, de azt igen, hogy BÁRHOL elvégezheted.

Itt nincs olyan, hogy csak ez vagy az a jobb, menőbb, meg hasonló.

Csak a papír legyen meg, bárhonnan.

A telefon felvétel, meg díj fizetés..., nos nyár van, ilyenkor e-mail a legjobb, vagy még inkább a személyes megjelenés, fogadóidőben.

A fizetés meg szerződés függő. És igen, van ahol nem jár vissza pénz, ha te lépsz le.

aug. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!