Üdv mindenkinek! ?
Szeretnék felkészülni a fizika emelt szintű érettségire, bár eddig erős négyes és gyenge ötös voltam ebben a tantárgyban. Célom a továbbtanulás, és az emelt szintű érettségi megszerzése. Tudom, hogy egyedül nagyon nehéz lenne elérni az 85-90%-ot, ezért keresem a segítséget.
Az interneten találtam kurzusokat, és kíváncsi vagyok, hogy akik már hasonlóban részt vettek, milyen tapasztalatokat szereztek. Nem engedhetem meg magamnak a magántanárt, és nem szeretném szüleimet anyagilag terhelni.Akik hasonló eredményeket értek el, milyen forrásokat használtatok a felkészülés során? Ha valakinek lenne olyan jó jegyzete, amit megosztana velem, azt nagyon megköszönném. Minden segítségnek örülnék a sikeres felkészülés érdekében. Köszönöm szépen előre is! Sziasztok, és további szép napot kívánok!
Én voltam különórán, nem emlékszem semmire.
Bármilyen (tan)könyv jó, nyilván először azt tudd ami a tananyag, aztán hozzá lehet olvasni mást is.
Fakultáció nincs az iskolában?
Mindenképp érdemes a korábbi évek emelt fizika érettségijeit megcsinálni, abból sokat tudsz tanulni, még ha nem is tudod elsőre megcsinálni a feladatokat.
Ha jól rémlik, az Obádovics-sorozatban fizikakönyvek is vannak. Nem a legfrissebb, de a fizika ezen része nem változott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!