Mozaik kódot valaki tud adni?
Biológia/ kémia/ matematika (9-10-11) lenne a legjobb, köszönöm szépen akinek van!
(Cserébe tudok szolgálni biosz 12-vel, fizikákkal és matek megoldókulccsal ha kell valakinek)
ez 3 tárgy, márpedig emelt legjobb tudomásom szerint 2-nél több tárgyból nem igazán bevált gyakorlat.
Miből emeltezel?
Most hol tanulsz, melyik évfolyamban?
11.-es vagyok, az orvosira szeretnék jelentkezni biosszal és kémiával ugye, a matek valójában csak egy plusz, fakton vagyok azon is, és szeretem, szóval ha nem jön össze az orvosi, azzal még tudok jelentkezni vegyésznek
(Ha minden jól alakul és bírom egyszerre mindet)
Én nem vagyok biztos, hogy ez jó ötlet, de ez legyen a te bajod. Ha túlvállalod magad és ebben összeroppansz, már kicsit visszább veszel a vállalásokból, de lehet, ezt előtte kellene realistán végig gondolni.
Ami viszont fontos, az általad megnevezett kiadványok nem eszenciálisak az emelthez. Javaslom, helyettesítsd mással, amit be is tudsz szerezni.
Mondjuk előbb nem ártana tisztában lenni mind3 tárgyban a középanyag szinttel, stabilan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!