Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mozaik kódot valaki tud adni?

Mozaik kódot valaki tud adni?

Figyelt kérdés

Biológia/ kémia/ matematika (9-10-11) lenne a legjobb, köszönöm szépen akinek van!

(Cserébe tudok szolgálni biosz 12-vel, fizikákkal és matek megoldókulccsal ha kell valakinek)

aug. 20. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Miért van szükséged efféle kódokra?
aug. 20. 09:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom megvenni/kikölcsönözni ezek közül az összeset, és emeltezni szeretnék
aug. 20. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

ez 3 tárgy, márpedig emelt legjobb tudomásom szerint 2-nél több tárgyból nem igazán bevált gyakorlat.

Miből emeltezel?

Most hol tanulsz, melyik évfolyamban?

aug. 20. 09:59
 4/8 A kérdező kommentje:

11.-es vagyok, az orvosira szeretnék jelentkezni biosszal és kémiával ugye, a matek valójában csak egy plusz, fakton vagyok azon is, és szeretem, szóval ha nem jön össze az orvosi, azzal még tudok jelentkezni vegyésznek

(Ha minden jól alakul és bírom egyszerre mindet)

aug. 20. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Én nem vagyok biztos, hogy ez jó ötlet, de ez legyen a te bajod. Ha túlvállalod magad és ebben összeroppansz, már kicsit visszább veszel a vállalásokból, de lehet, ezt előtte kellene realistán végig gondolni.

Ami viszont fontos, az általad megnevezett kiadványok nem eszenciálisak az emelthez. Javaslom, helyettesítsd mással, amit be is tudsz szerezni.

Mondjuk előbb nem ártana tisztában lenni mind3 tárgyban a középanyag szinttel, stabilan...

aug. 20. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyésznek biosz kémiával is tudsz. Tényleg nem kell magad túlvállalni, orvosin amúgyis biosz, kémiából külön-külön kell minimum 80%, arra a kettőre hajts rá inkább.
aug. 20. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
És ne vegyésznek menj, mert azzal nem tudsz elhelyezkedni mester nélkül, akkor már inkább gyógyszerész.
aug. 20. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Semmi értelme 3 emeltet csinálni.
aug. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!