Privát üzenetben valaki le tudná írni, hogy mennyit dolgozik egy héten egy orvos rezidens?
Figyelt kérdés
Nem átlagban érdekel, hanem konkrétan napokra és órákra lebontva mondjuk egy átlagos héten… Tudom, hogy beosztástól és ügyelettől függ, de minden pillanatot a kórházban kell tölteni, vagy vannak azért szabad délutánok és hétvégék?aug. 15. 18:00
1/3 anonim válasza:
Figyu, ez nem a Grace klinnika, ahol nepi 36 órát vannak bent.
Pont olyan munkaidejük van, mint bárki másnak, és ügyelet után reggel mennek haza.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos soha nem néztem a Grace klinikát, így nem tudom, az milyen :D
aug. 15. 21:54
3/3 anonim válasza:
Kezdő rezidensként heti 40 óra, hétfő-péntek 8-tól 16-ig, ügyelet jobb helyeken csak jópár hónap után van. Ha ügyelsz, akkor másnap nem dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!