Pécs Művészeti Gimnázium tánctagozatára mennyi tánctudással vesznek fel?
Bocsánat félreírtam 35-45 kg kb
De sajnos te nem 50 kg gyerekeknél kb 167-170 cm
Ne írjunk már 14 éves fiataloknak online olyanokat, hogy fogynod kéne hogy felvegyenek egy iskolába...
Ha alkatilag vékony vagy, akkor ez nem fog gondot okozni, nem ezt nézik elsősorban, hanem azt hogy mennyire gyorsan tudsz magabiztosan megtanulni egy koreográfiát, mennyire érted az utasításokat, mennyire jó a megjelenésed (magabiztosság, kedves/kellemes arckifejezés), ezek mellett fontos hogy egy szinten hajlékony is legyél, nem ez fog dönteni, de jó pont. 7 éve, amikor még nekem aktuális volt akkor léteztek felvételi előkészítők 7-es és 8-adikosoknak, körülbelül ilyen 10 ezer forint volt havonta (mai pénzzel ez 20 ezer), de találkozhattál azokkal a tanárokkal akik a felvételit is vezetik, adnak tanácsokat, kerekperec megmondják hogy miben fejlődj. Ha sok benned az ambíció akkor sok gyakorlással egyáltalán nem lehetetlen. Annyit hozzátennék hogy nem feltétlenül a legkedvesebbek ebben a szakmában, fognak a tested összes porcikájára mindenféle kommentet tenni, ha valami nem megy, azt tudtodra adják. Legalábbis ez volt az én tapasztalatom. Ha ez sem tántorít el, akkor hajrá, sok sikert kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!