Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon nehéznek tartom a...

Nagyon nehéznek tartom a Digitális kultúra tantárgyat. Ha ez nem megy, jobban teszem, ha inkább hanyagolom az iskolát?

Figyelt kérdés

Igazából már egyszer otthagytam, és hosszú idő után mentem most vissza, de osztályozó vizsgát kell tennem a 9-10.-es tananyagból.

És... nehéz. Nagyon nehéz.

Egyedül készülök rá, de már a power point-al is hatalmas gondok vannak.

Belenéztem a későbbi tananyagba, és látom, hogy függvények, átlagszámítás, programozás stb... vannak..

Én nem tudom ezeket megtanulni. :(

aug. 12. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Akkor talán:

1. többet tanulj rá - akár bulizások, okostelózás kárára is

2. vegyél igénybe segítséget, akár magántanárt

Amíg ezeket nem tetted meg, puszta lustaság, nem-akarom dologról beszélünk. Ha ezért neked megéri feladni a sulit, lelked rajta.

Mit számít az, hogy van másik 10 tantárgy is...

aug. 12. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:

A hónap végén vizsgázok. Annyi idő alatt kellene elsajátítanom azt, ami mások 2 évig tanulnak.

Lehetetlen.

aug. 12. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Szó sincs itt lustaságról.

Inkább korlátozott értelemről.

A szövegszerkesztéssel valamennyire elkínlódom, de máa dolgok teljesen érthetetlenek.

aug. 12. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Áh, inkább feladom. Úgysem tudom megtanulni, buta vagyok, mint a tök.

Szóval a kérdés már tárgytalan.

Nem kérek több kommentet.

aug. 12. 14:43
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Mennyi ideig tanultál dig.kultúrát?

Egy hónap az kemény... Szerezz forrásokat (YouTube, valaki segítőkész, ha teheted magántanárt etc.).

Ha van rá lehetőséged inkább próbáld újra jövőre és addig tanulj, szerezz releváns tapasztalatot.

aug. 13. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!